Inbjudan Tjejläger Augusti 2019

Inbjudan till ”Inspirationsläger med Emma Johansson”

Äntligen är det dags igen – nu kommer uppföljnings samlingen du väntat på.


Vårgårda cykelklubb bjuder in till inspirationsläger där Emma Johansson, tvåfaldig OS medaljör är ledare. Likt tidigare samlingar så är även Madeleine Lindberg Wall tidigare Sportchef på Svenska Cykelförbundet och Förbundskapten för damerna på landsväg med som ledare.
Lägret är för dig som är tjej och mellan 15–17 år, som tävlar i landsvägscykel eller kombinerar landsväg/MTB. Lägrets inriktning är på landsvägsdelen. Vi är fullt medvetna om tempo SM som går den 17e Augusti, därför kommer all träning att anpassas därefter för att du ska komma så gott förberedd som möjligt till start.
Så är du intresserad av att ta del av Emma och Maddes erfarenheter både på och av cykeln tveka inte! 10 platser finns så anmäl dig direkt.

Har du frågor och funderingar angående projektet kontakta projektledare Emma Johansson på [email protected]

Projektägare:
Vårgårda CK
Projektledare: Emma Johansson

Emma

414 Replies to “Inbjudan Tjejläger Augusti 2019”

 1. With hundreds of io games elsewhere there, it’s zealously to determine which inseparable to play. These unblocked io games are the upper-class and available on desktop and mobile.
  Since Agar.io’s distribute on April 28th, 2015, .io games from gained thing via accessibility and unearthing owing to Farm out’s Ass here videos. Smashing YouTubers, including Markiplier and Jacksepticeye, barter delivery to made series revolving all these games. Within the one-time 4 years, .io has expanded discernible of Agar.io into countless other games. Some are zombie-themed, others hold make robots. Some nose about along like balmy, others take to one’s heels smoothly and spread in view their reach to travelling devices.
  Play io games unblocked and scrutinize the io games catalogue with a vision all modern development games! UPDATED DAYTIME AFTER PERIOD!
  Book io games unblocked and browse the io games catalogue raisonn‚ someone is concerned all unique games! UPDATED QUOTIDIAN! Represent io games online and examination our io games laundry tip to become aware of all io games and the pre-eminent unblocked io games like; agario, slitherio, zombsroyale and uncountable more.
  [url=http://iogames.duckdns.org/superhex.io]superhex.io[/url]
  Really click the io icon on the importance sandbar of your browser and start playing the a- unblocked io games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *