Tjejläger 2-4 November


Inbjudan till ”Inspirationsläger med Emma Johansson”

Äntligen är det dags igen. Fjolårets succé kommer med en uppföljnings samling.

Vårgårda cykelklubb bjuder in till inspirationsläger där Emma Johansson, tvåfaldig OS medaljör är ledare. Likt som ifjol så är även Madeleine Lindberg Wall tidigare Sportchef på Svenska Cykelförbundet och Förbundskapten för damerna på landsväg med som ledare.
Lägret är för dig som är tjej och mellan 15–17 år, som tävlar i landsvägscykel eller kombinerar landsväg/MTB. Lägrets inriktning är på landsvägsdelen.
Så är du intresserad av att ta del av Emma och Maddes erfarenheter både på och av cykeln tveka inte.
10 platser finns så anmäl dig direkt!

Plats:                          Skara
Datum:                        2-4 November (samling sker på fredag kväll och avslutas efter lunch på söndag)
Deltagaravgift:     500kr (deltagarna står själva för resan till och från lägret)
Anmälan:                   [email protected] senast den 5 oktober
Boende:                      Skara Stadshotell

Har du frågor och funderingar angående projektet kontakta projektledare Emma Johansson på mejl; [email protected]

Projektägare: Vårgårda CK
Projektledare: Emma Johansson

Tjejlägret 2017
Tjejlägret 2017

Emma

3,994 Replies to “Tjejläger 2-4 November”

  1. Thanks for all of the effort on this web page. My mum delights in getting into investigations and it’s simple to grasp why. Most of us learn all regarding the dynamic mode you present good tips and hints through the blog and even recommend contribution from others on this topic so our favorite simple princess is without a doubt becoming educated a lot of things. Take pleasure in the rest of the new year. You’re doing a superb job.

  2. I enjoy you because of your entire labor on this web page. My niece delights in conducting investigation and it’s really simple to grasp why. A lot of people know all concerning the dynamic method you deliver very important tips and hints on this web site and even inspire contribution from the others on the subject while our own child is without question understanding so much. Take advantage of the rest of the new year. You are conducting a fantastic job.

  3. I enjoy you because of all of the effort on this blog. My daughter takes pleasure in doing internet research and it is easy to see why. We notice all concerning the dynamic tactic you provide insightful techniques on this web site and therefore improve contribution from website visitors on the area plus our own princess is now understanding a lot of things. Take advantage of the rest of the year. You are conducting a stunning job.

  4. I as well as my guys came reading through the good thoughts from your site while then developed a terrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for those strategies. All of the ladies were for this reason happy to read through all of them and have now honestly been having fun with them. Appreciate your genuinely well considerate as well as for considering such outstanding subject areas millions of individuals are really desperate to understand about. Our own honest regret for not expressing appreciation to sooner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *