Become a fan on Facebook Follow on Twitter

PARTNERS

2008.10.27 - News Editor

Med svensk sponsorhjälp satsar proffscyklisten Emma Johansson (25) för fullt mot OS i London i det nyuppstartade laget Red Sun Cycling Team.
Ett fyraårigt sponsoravtal med it-företaget Enfo bidrar till att ”Silver-Emma” kan leda det nederländska nystartade UCI-laget på väg till succe. Det ekonomiska stödet från det finsk-svenska företaget var en viktig faktor för att Johansson valde just Red Sun.
-Jag var i samtal med två stora lag i tillägg till Red Sun före VM, men kände att det nederländska laget erbjöd bättre utrymme för tillväxt och det var den mest långsiktiga lösningen för mig rent sportsligt. Men laget är litet och utan ekonomisk tyngd, så stödet från Enfo är avgörande för min satsning fram emot London-OS om fyra år, säger Emma Johansson.
25-åringen får med sig lagkompisarna Paulina Brezezna, Laure Werner och Ludevine Henrion från sitt tidigare lag, AA Drink. I tillägg fortsätter hon det lyckade samarbetet med sportsdirektören Heidi van de Vijver (39) i Red Sun.
Enfo vill marknadsföra sig genom en logga på Red Suns dräkter kommande säsong

Om Enfo:
Enfo Sverige består av 250 fokuserade IT-specialister och har en omsättning på över 325 miljoner svenska kronor. Enfo Sverige finns representerat med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget ägs, sedan februari 2008, till 100 % av Enfo Oyj i Finland.

Kunder:
Enfo erbjuder sina tjänster till företag och sammanslutningar i Finland, Sverige och Ryssland. De största kunderna i Sverige är Ericsson, Volvo Cars, Volvo IT, E.ON och AstraZeneca.

For all my english talking supporters and friends:
Enfo is my new sponsor and cooperation partner towards the Olympic Games in London 2012.

About Enfo:
Enfo Sweden contains 250 focused it-specialists and have a turn over on 325 million SEK.
Enfo Sweden is represented with office in Stockholm, Göteborg and Malmö. The company is, since Feb 2008, own by Enfo Oyj in Finland.

Emma

Comments

1   Comment

  1. Precious says:

    I came, I read this article, I conqreeud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ABOUT

Name: Emma Karolina Johansson.

Profession: Cyclist

Born: 23 Sep 1983, Sollefteå, Sweden.

Team: Wiggle High5

Follow on Twitter

SCHEDULE

Newsletter

Sign up to the newsletter to get regular updates

© 2017 Emma Johansson